Een zakelijk evenement organiseren in Breda?

Op zoek naar een evenementenbureau in Breda die je kan ondersteunen bij de organisatie van een innovatief evenement, een inspirerend congres of sociaal programma met inhoud? Dan is Brabant Event Bureau jouw full-service evenementenbureau! Met een team van creatieve professionals organiseren we handmade events, meetings, conferenties en kick-offs. Van budgetteren tot faciliteren en van plannen tot regisseren: jouw evenement is bij ons evenementenbureau in goede handen.

Evenementenbureau Breda Brabant Event Bureau

Haal meer uit jouw evenement

Ben je van plan om in Breda een evenement te organiseren voor jouw bedrijf, organisatie of instelling en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Kies dan de ervaring en kennis van evenementenbureau BEB. Wij kunnen jou al het werk uit handen nemen. Van idee, tot creatief concept, sociaal programma, support of de gehele uitvoer.

Evenementenbureau Breda Brabant Event Bureau

Een toplocaties voor jouw evenement in Breda?

In Breda verzorgen wij evenementen op tal van bijzondere locaties. Of je nu een productpresentatie wilt in een van de monumentale panden van De Koepel. Een bedrijfsfeest bij het rauwe en industriële STRND in het centrum van Breda. Of al wel eens gedacht aan het prachtige Hotel Nassau. Voor culturele liefhebbers is het grootste en meest diverse theater van Zuid Nederland Chassé natuurlijk de plek om een evenement in Breda te organiseren. Wie voor rust en groen gaat, kiest voor Landgoed Ulvenhart net buiten Breda. Voor welke locatie je ook kiest, wij kunnen op elk moment instappen en ondersteunen. Jij bepaalt dus wat je uit handen geeft.
Evenementenbureau Breda

Evenementenbureau met professionals

Wij zijn als Evenementenbureau in Breda gespecialiseerd in:

  • Meetings en conferenties: versterk door middel van relatie marketing de verbinding met je klanten of medewerkers
  • Evenementen: inspireer je gasten met een ware beleving
  • Kick-off of opening: een vliegende start om nooit te vergeten
  • Bedrijfsfeest: een moment waar nog lang over nagepraat wordt
  • Open dag: een onvergetelijke eerste (of tweede) indruk
  • Projectmanagement: als onderdeel van het projectteam houdt BEB de touwtjes in handen
  • Destination management: pareltjes in Breda en omgeving

Wat voor een evenement je ook voor ogen hebt, al onze producties zijn handmade. Dat wil zeggen: uniek en op maat gemaakt, zodat het evenement altijd perfect past bij jou en jouw mensen.

Evenementenbureau Breda Brabant Event Bureau

Waarom Brabant Event Bureau voor jouw evenement in Breda?

Brabant Event Bureau heeft ruim 25 jaar ervaring in de evenementenbranche en weet als geen ander hoe belangrijk het is om verwachtingen te overtreffen. Maar we kennen niet alleen onze branche, we kennen ook onze regio. Als organisator van vele evenementen in Breda en de rest van Brabant, zijn we in staat de juiste content aan jouw event toe te voegen. Denk aan unieke locaties en waardevolle contacten uit de regio.

Vertrouw je jouw evenement aan ons evenementenbureau toe? Dan vertrouw je een team van professionals met jarenlange ervaring, met een efficiënte en persoonlijke werkwijze en een originele aanpak. Daarnaast hebben we een groot netwerk van partners in Brabant en de rest van de wereld.

Wil jij ook een spetterend bedrijfsfeest, een kick-off met power of onvergetelijke open dag? Neem dan contact op met ons evenementenbureau. Het gepassioneerde team van BEB staat klaar om jouw evenement in Breda voor je te organiseren.