BEB is het evenementenbureau voor Tilburg en omgeving

Een personeelsfeest waar nog lang over nagepraat wordt? Een spetterende kick-off van een nieuwe campagne? Brabant Event Bureau helpt je bij het organiseren van al jouw evenementen in Tilburg. Met een gepassioneerd en flexibel team van evenement professionals organiseren we handmade events, conferenties, jubilea en bedrijfs openingen. Van idee en concept tot de gehele productie. Jouw evenement is bij Brabant Event Bureau, het evenementenbureau voor Tilburg en omgeving, in goede handen.

Evenementenbureau Tilburg Brabant Event Bureau

Jouw evenement: uniek en handmade

Het organiseren van een evenement is een tijdrovende klus. Expertise, ervaring en creativiteit zijn hierbij een absolute must. Kan jij van dit alles wel wat extra gebruiken bij de organisatie van je evenement in Tilburg? Dan is Brabant Event Bureau jouw full-service partner. Als evenementenbureau voor Tilburg en omgeving budgetteren, plannen en regelen we alle onderdelen en faciliteiten. Hierbij hanteren we een unieke en handmade aanpak. Zodat jij altijd een op maat gemaakt evenement krijgt, dat past bij jou en jouw doelgroep.
Evenementenbureau Tilburg Brabant Event Bureau

Verrassende locaties voor jouw evenement in Tilburg

Wij verzorgen evenementen op tal van inspirerende locaties in Tilburg. Of je nu voor een evenement gaat bij het industriële gebied Spoorzone met onder meer de de Koepelhal, een conferentie locatie bij uitstek of een inspirerende kick-off bij de bekende LocHal, of een beurs bij Hall of Fame. Voor de foodlovers onder is een private dinner bij De Wagon onmisbaar.

Eerder organiseerde ons evenementenbureau events bij Doloris, een locatie met kunstdoolhof, mega rooftopbar en evenementen ruimtes. Heb je juist behoefte aan een actief evenement of sociaal programma in de frisse lucht? Denk dan eens aan Experience Island, de grootste outdoor evenementenlocatie van de Benelux. Of de Beekse Bergen waar verrassende combinaties met het park mogelijk zijn. Niet ver van Tilburg bevindt zich de Efteling, waar je een congres of vergadering met jouw gasten kunt afwisselen met een rit in Baron 1898 of kunt lunchen op hoogte.

Voor welke locatie je ook kiest, wij kunnen op ieder moment ondersteunen en instappen bij jouw projectteam.

Evenementenbureau Tilburg Brabant Event Bureau

Onze specialisten zitten vol met ideeën

Wij zijn als Evenementenbureau in Tilburg gespecialiseerd in:

  • Meetings en conferenties
  • Evenementen
  • Kick-off of opening
  • Personeelsfeest
  • Event campagne
  • Projectmanagement
  • Destination management

Welk evenement je ook voor ogen hebt, ons evenementenbureau kan op elk moment instappen. Heb je al een concept, maar weet je niet hoe je dit op moet pakken? Wij regelen het. Liever alles uit handen geven? Wij zitten vol met ideeën.

Evenementenbureau Tilburg Brabant Event Bureau

Waarom BEB voor jouw evenement in Tilburg?

Met jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen in de regio, mogen we met recht zeggen dat we hét evenementenbureau van Brabant zijn. We kennen niet alleen de branche, maar ook de regio. Hierdoor zijn we in staat de juiste content aan jouw evenement toe te voegen. Denk aan onontdekte locaties en waardevolle partners uit de regio en dan met name Tilburg.

Kies je voor Brabant Event Bureau, dan kies je voor een team van specialisten met jarenlange ervaring, een snelle en persoonlijke werkwijze, een creatieve aanpak en een groot netwerk in de regio.

Heb je plannen voor een leuk evenement in Tilburg en ben je benieuwd wat ons evenementenbureau voor jou kan betekenen? Bekijk dan onze voorbeeldcases op de site of neem contact op. Het team van BEB staat voor je klaar.