Een jubileum evenement organiseren dat onvergetelijk is?

Een jubileum of jubileumfeest is een moment dat juist gevierd moet worden. Jouw personeel en klanten staan centraal. Bij Brabant Event Bureau organiseren we jubileum evenementen met maximaal effect.

Een bedijfsjubileum of jubileumfeest vieren kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een relatie evenement of jubileum congres, voorbeelden van jubileum evenementen met impact en inhoud waarbij je zorgt dat jouw gasten en relaties met inspiratie weer huiswaarts keren en dat jouw bedrijf opnieuw onder de aandacht is gebracht en relaties worden versterkt.

Ben je op zoek naar een professional op het gebied van jubileumfeest organiseren? Wil je ook meer uit jouw bedrijfsevenement halen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij Brabant Event Bureau aan het juiste adres. Wij bebben hierover graag met jou verder!

Evenementenbureau Breda

Jouw jubileum met een bedrijfsfestival vieren

Een bedrijfsfeest, jubileum in festivalsfeer vieren? Een bedrijfsfestival bied relaties, medewerkers en klanten met elkaar te netwerken in een feestelijke en ongedwongen sfeer. Inhoudelijke doelstellingen of inspiratie kan goed gecombineerd worden met verrassende artiesten of optredens. Wij denken graag mee met festivalcatering, styling en aankleding, entertainment en sprekers en natuurijk de selectie van een locatie.
Evenementenbureau Tilburg Brabant Event Bureau

Jubileum op eigen locatie

Brabant Event Bureau helpt je met het nagaan van de opties voor jullie eigen bedrijfspand of kantoortuin als locatie.

Door de werkkostenregeling (WKR) is een bedrijfs jubileum of jubileumfeest op eigen terrein of locatie fiscaal onbelast en dat is natuurljk een leuk voordeel.

Los van het feit dat een bedrijfsevenement op eigen terrein belastingtechnisch interessant is, biedt het een mooie kans om jouw medewerkers en andere gasten te verrassen en jouw bedrijf opnieuw onder de aandacht te brengen.