Originele opening organiseren?

Een eerste steenlegging is achter de rug, het bereiken van het hoogste punt is gevierd. De bouw is klaar, het is tijd voor een officiële opening! Als full service evenementenbureau ondersteunt Brabant Event Bureau jou graag bij de organisatie van het openingsevenement. We adviseren je over interessante gastsprekers, inzet van live-communicatie, catering, techniek en passende aankleding. Ook helpen we je bij de communicatie rondom het openingsevenement. En natuurlijk zorgen we voor een spectaculaire openingsact of openingshandeling. Eentje die blijft hangen. Afgestemd op jullie nieuw pand, onderneming en gasten. Kortom, maatwerk of ‘handmade’ dus!

Evenementenbureau Brabant Event Bureau

Een keer wat anders?

Vier het eens anders dan gebruikelijk. Kies bijvoorbeeld voor een speciaal ontworpen opening waarbij je de architectuur en de gebruikers van het gebouw de hoofdrol laat spelen. Vervolgens ontstaat een informeel samenzijn en bied je gasten de mogelijkheid om op backstage tour te gaan. Bekijk onze projecten en doe inspiratie op!
Evenementenbureau Eindhoven

Volledige ontzorging

Wij organiseren bijzondere evenementen met onvergetelijke concepten die gebaseerd zijn op jouw doelstelling, gasten en budget. Wij hebben de kennis, ervaring en gedrevenheid om jou te ondersteunen bij de organisatie van een opening evenement, of zelfs volledig te ontzorgen als de opdrachtgever daarom vraagt.