Een inspirerend zakelijk evenement organiseren?

De organisatie van evenementen is voor veel bedrijven iets dat niet tot de dagelijkse werkzaamheden behoort en dat veel extra tijd kost. Dit is een van de redenen dat ons evenementenbureau wordt ingeschakeld door opdrachtgevers.

Wij ondersteunen organisaties met de organisatie van het evenement door het geven van advies en het leveren van de benodigde know-how om een geslaagd event te organiseren. Brabant Event Bureau bedenk en ondersteunt niet alleen maar aansluitend zijn we er ook voor een vlekkeloze productie én begeleiding van jouw evenement.

De mogelijkheden voor het organiseren van een business event zijn oneindig. Wil je weten wat Brabant Event Bureau voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontvang een handmade voorstel.

Evenementenbureau Eindhoven Brabant Event Bureau

Decoratie & styling

Om wat voor evenement het ook gaat, een conferentie, borrel, beurs of opening, wij zorgen ervoor dat de inrichting en decoratie aansluit bij de gasten. Is de locatie stijlvol ingericht en past de decoratie en aankleding bij het thema? Dan pas zullen de gasten een optimale beleving van het evenement krijgen.
Evenementenbureau Eindhoven

Relatie marketing

Wil jij van jouw klanten echte ambassadeurs te maken? Een relatie evenement biedt de mogelijkheid om jouw relaties te activeren. Inhoud staat daarbij centraal. Denk aan een tech tour, achter-de-schermen bedrijfsbezoek, sport evenement, student pitches, roadshow of klant cases. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken de kracht van relatiemarketing. Laat ook een relatie evenement organiseren door BEB. Lees hier meer over ons evenementenbureau.
Evenementenbureau Tilburg Brabant Event Bureau

Live communication

De wereld van event marketing en live communicatie is in beweging. Door middel van communicatie creëert Brabant Event Bureau een ‘live’ ontmoeting tussen mensen. ‘Live’ gaat, naast real life-evenementen, om alle vormen van contact. Face-to-face, 3D én met emotie en unieke belevingen.
Evenementenbureau Eindhoven

Impact met Tech

Een ultieme beleving creëren op jouw event? Verrassen met behulp van innovatieve techniek is een goede manier. Doordat technologie zo enorm snel verandert, zijn de mogelijkheden oneindig. Wat vind je van een keynote door een hologram als spreker? Een robotarm die een biertje tapt, of een levensgroot 3D decor? Of denk eens aan een openingsshow met drones. Brabant Event Bureau maakt regelmatig gebruik van de nieuwste event technologieën. Impact gegarandeerd!

Evenementen

Brabant Event Bureau heeft al bij diverse evenementen onderdeel uitgemaakt van het projectteam. Van eenmalige evenementen tot gehele campagnes.

Award uitreiking

Gala diner

Familiedag

Strategische kick-off

Eventcampagne

Bedrijfsjubileum

Launch event

Personeelsevent

Open dag