EEN ONVERGETELIJK PERSONEELSFEEST ORGANISEREN?

Brabant Event Bureau is gespecialiseerd in het bedenken en produceren van exclusieve programma’s. Ons evenementenbureau organiseert bedrijfseesten en personeelsfeesten waar men nog lang over na praat. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met een flinke dosis passie en enthousiasme zorgt voor een uniek concept dat gasten niet snel zullen vergeten.

Evenementenbureau Brabant Event Bureau

Personeelsfeest

Een personeelsfeest wordt vaak georganiseerd om medewerkers te bedanken, motiveren of enthousiasmeren. Na een eerste intake met de opdrachtgever gaat Brabant Event Bureau aan de slag met een creatief concept waarin alle onderdelen van een geslaagd evenement in worden meegenomen.

Bedrijfsfeest

Een award-uitreiking, cocktailparty, feestelijke borrel of jubileumfeest, wij hebben het al vaker georganiseerd en helpen jou hier ook graag mee! Naast een creatief concept met oog voor detail en inhoud, kunnen we ook zorgen voor de gehele aankleding in het thema van jouw evenement. Het team van Brabant Event Bureau zorgt samen met technici, entertainment en catering voor een spetterend bedrijfsfeest.
Evenementenbureau Den Bosch

Bedrijfsfeest op eigen terrein?

Het is weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsfeest. Ieder jaar is het weer de vraag wat gaan we doen, en waar gaan we dit organiseren? Brabant Event Bureau helpt je met het nagaan van de opties voor jullie eigen bedrijfspand of kantoortuin als locatie.

Door de werkkostenregeling (WKR) is een bedrijfsfeest, personeelsfeest of evenement op eigen terrein of locatie fiscaal onbelast en dat is natuurljk een leuk voordeel.

Los van het feit dat een bedrijfsevenement op eigen terrein belastingtechnisch interessant is, biedt het een mooie kans om jouw medewerkers en andere gasten te verrassen en jouw bedrijf opnieuw onder de aandacht te brengen.

Evenementenbureau Brabant Event Bureau

Jouw eigen bedrijfsfestival?

Jouw medewerkers en relaties ontvangen op jouw eigen festivalterrein in de regio Eindhoven, Den Boch, Tilburg of Breda? Zowel indoor als outdoor in zomer en winter organiseert Brabant Event Bureau bedrijfsfestivals voor uiteenlopende doelgroepen en groepsgroottes. Iedere keer slaagt ons evenementenbureau er weer in om er een festival van te maken waarmee jij jouw gasten totaal verrast.