Een open dag organiseren?

Een open dag geeft de bezoekers de mogelijkheid op een eenvoudige manier kennis te maken met jouw bedrijf. Je krijgt de kans om gasten enthousiast te maken over jouw onderneming en de mensen achter dit bedrijf te leren kennen! Een geweldige kans voor een slim evenement concept.

Een open dag organiseren kost veel tijd en aandacht. Er moet veel gebeuren voordat het evenement succesvol is en impact maakt bij je gasten. Het is dan handig om een ervaren en deskundig evenementenbureau te raadplegen die het geheel kan coördineren en organiseren. Brabant Event Bureau heeft reeds verschillende open dagen succesvol uitgevoerd. Na een heldere briefing en eerste voorstel komen we samen met de opdrachtgever tot een kern concept voor de open dag, die als een ‘rode draad’ door het evenement heen loopt. Een dynamisch programma dat verschillende afdelingen van jouw organisatie bij het evenement betrekt en dat voor de juiste sfeer en beleving zorgt voor alle aanwezige doelgroepen.

Vraag ons naar verrassende tips of unieke ideeën voor jouw open dag. Wij laten je graag voorbeelden zien van inspirerende Open Dagen die wij voor opdrachtgevers hebben georganiseerd.

Evenementenbureau Eindhoven Brabant Event Bureau

Verrassende open dag activiteiten

Tijdens en open dag waar techniek en innovatie centraal stond, organiseerde Brabant Event Bureau onlangs diverse verrassende activiteiten. Bij binnenkomst zorgden de vortex kanonnen en urban dansers direct voor interactie met het publiek.

Vervolgens konden gasten voetballen met een Soccer Robot en ontdekken hoe techniek levens kan redden door middel van een Throwabot. Bij de aanwezige kinderen waren de Dino Robots absolute favoriet. In het gehele gebouw viel genoeg te ontdekken; diverse demonstratie waaronder een in een 3D printing lab, een meet & great met een raceauto van de toekomst en het raceteam, demo’s door studententeams en een praktijkles in de werkplaats.

 

Evenementenbureau Eindhoven Brabant Event Bureau

Beleving tijdens jouw open dag

Het is belangrijk dat jouw open dag van A tot Z perfect verloopt, je krijgt hiervoor maar één kans bij jouw gasten. Zij worden onderdeel van iets unieks, het moet een dag zijn vol beleving. Voor jong en oud, voor medewerkers en relaties. Ons evenementenbureau kan de totale organisatie van voor je regelen. Je kunt ons natuurlijk ook voor bepaalde onderdelen inzetten

Benieuwd hoe wij jouw open dag onvergetelijk kunnen maken? Neem voor meer informatie contact met ons op!