Zoek je een evenementenbureau in Eindhoven?

Zoek je een evenementenbureau in Eindhoven dat een uniek evenement, een inspirerende conferentie of een inhoudelijke meeting kan organiseren? Dan is BEB jouw full-service partner! Met een team van creatieve professionals organiseren we handmade events, meetings, conferenties en seminars. Van budgetteren tot faciliteren en van plannen tot regisseren: jouw evenement is bij ons evenementenbureau in goede handen.

Evenementenbureau Eindhoven Brabant Event Bureau

Haal meer uit jouw evenement

Ben je van plan om een evenement in Eindhoven te organiseren voor jouw bedrijf, organisatie of instelling en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Kies dan de kennis en expertise van evenementenbureau BEB. Wij kunnen jou al het werk uit handen nemen. Van idee, tot creatief concept, sociaal programma, support of complete productie.

Evenementenbureau Eindhoven Brabant Event Bureau

Toplocaties voor evenementen in Eindhoven

In Eindhoven verzorgen wij evenementen op tal van bijzondere locaties. Of je nu een productpresentatie wilt in het tot de verbeelding sprekende Eindhovense Philipsstadion, een personeelsfeest in het industriële klokgebouw op Strijp S of een conferentie in het bekende Evoluon. En wat dacht je van de Kazerne, home of design? Domus Dela wordt ook wel de geheime parel van Eindhoven genoemd. Voor kunstliefhebbers is Het Van Abbe Museum natuurlijk de plek om een evenement in Eindhoven te organiseren. Wie voor rust en ruimte gaat, kiest voor het ’t Boshuys in Best. En dan hebben we het nog niet gehad over de jazzy sfeer bij Fifth of het oer-Eindhovense Philips Museum. Waar je ook voor kiest, wij kunnen op elk moment instappen en ondersteunen. Jij bepaalt dus wat je uit handen geeft.
Evenementenbureau Eindhoven Brabant Event Bureau

Evenementenbureau met professionals

Wij zijn als Evenementenbureau in Eindhoven gespecialiseerd in:

  • Meetings en conferenties: versterk je klant- of staf-relaties met effectieve meetings en conferenties
  • Evenementen: inspireer je publiek met een bijzondere beleving
  • Kick-off of opening: een vliegende start om nooit te vergeten
  • Bedrijfsfeest: een moment waar nog lang over nagepraat wordt
  • Open dag: een onvergetelijke eerste (of tweede) indruk
  • Projectmanagement: als onderdeel van het projectteam houdt BEB de touwtjes in handen
  • Destination management: pareltjes in Eindhoven en omgeving

Wat voor een evenement je ook voor ogen hebt, al onze producties zijn handmade. Dat wil zeggen: uniek en op maat gemaakt, zodat het evenement altijd perfect past bij jou en jouw mensen.

Evenementenbureau Eindhoven Brabant Event Bureau

Waarom BEB voor jouw evenement in Eindhoven?

Brabant Event Bureau heeft ruim 25 jaar ervaring in de evenementenbranche en weet als geen ander hoe belangrijk het is om verwachtingen te overtreffen. Maar we kennen niet alleen onze branche, we kennen ook onze regio. Als organisator van vele evenementen in Eindhoven en de rest van Brabant, zijn we in staat de juiste content aan jouw event toe te voegen. Denk aan unieke locaties en waardevolle partners uit de regio.

Vertrouw je jouw evenement aan ons evenementenbureau toe? Dan vertrouw je een team van specialisten met jarenlange ervaring, met een efficiënte en persoonlijke werkwijze en een originele aanpak. Daarnaast hebben we een groot netwerk van partners in Brabant en de rest van de wereld.

Wil jij ook een spetterend personeelsfeest, een indrukwekkende productpresentatie of onvergetelijke open dag? Neem dan contact op met ons evenementenbureau. Het gepassioneerde team van BEB staat klaar om jouw evenement in Eindhoven voor je te organiseren.