Op zoek naar een projectmanager evenementen?

Steeds vaker worden wij door opdrachtgevers ingezet als Project Manager Events. De specialisten van Brabant Event Bureau werken nauw samen met het projectteam van de opdrachtgever. Onze professionals nemen een adviserende rol naar de opdrachtgever en zorgen dat het evenement tot in de puntjes wordt voorbereidt en uitgevoerd.

Onze specialisten treden op als contactpersoon van de opdrachtgever voor de productionele zaken en de begeleiding van het evenement. De project manager evenementen is ook verantwoordelijk voor de briefing en aansturing van de catering, techniek, entertainment en andere facetten van het evenement.

Uiteraard beschikt elke projectmanager van Brabant Event Bureau over ruime ervaring en up-to-date kennis.

Projectteam

De projectmanagers van Brabant Event Bureau nauw samen met het projectteam van de opdrachtgever. Een project manager die alle facetten van een evenement beheerst en bewaakt en jou en de organisatie kan steunt mét passie.
Evenementenbuerau Tilburg

Interne en externe leveranciers

Wanneer Brabant Event Bureau wordt ingezet als projectmanager zal zij alle betrokken partijen aansturen waaronder leveranciers, locatiemanagers en overige medewerkers intern en extern.
Evenementenbureau Brabant
Evenementenbureau Brabant

Flexibele schil

Onze event specialisten werken niet alleen vanuit ons evenementenbureau, maar zijn ook in te zetten als flexibele schil binnen jouw organisatie. Wij zijn snel inzetbaar voor een tijdelijk project.
Evenementenbureau Brabant Event Bureau

Budget-control

Brabant Event Bureau zal zorgdragen voor de financiële afhandeling van het evenement en zal werken met een door de opdrachtgever gesteld budget.