Destination Management

Evenementenbureau BEB kent Brabant natuurlijk als geen ander. De mooie landschappen, historische steden, en veelal nog onontdekte pareltjes van evenementenlocaties. Gastvrije locals en een gemoedelijke sfeer. Wij zijn ervan overtuigd dat er een grote potentie schuilt in onze provincie op allerlei vlakken zoals city breaks, MICE, of thematische tours. Directe vluchten en goede bereikbaarheid geven Noord-Brabant de mogelijkheid om diverse leisure en business reizigers te verwelkomen die absoluut verrast zullen zijn met de steden, gastvrijheid en de natuur.

BEB is een professionele DMC (Destination Management Company) en specialiseert zich in Brabant en steden als Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Breda. Vraag Brabant Event Bureau om te helpen bij je zoektocht naar een inspirerende locatie of accommodatie, duurzaam transfer, sociale programma’s met inhoud of lokale assistentie of know-how bij jouw evenement.

Evenementenbureau Eindhoven Brabant Event Bureau

Brainport Eindhoven

Maak kennis met de Innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat; Brainport. Brainport is een van de meest prominente en innovatieve high tech centra van Europa. Brainport Eindhoven bestaande uit Eindhoven, Veldhoven en Helmond, is uitgeroepen tot de slimste regio ter wereld en als één van de drie pijlers onder de Nederlandse economie, naast de regio’s Amsterdam en Rotterdam. Een hightech regio met toonaangevende bedrijven zoals ASML, Philips, High Tech Campus Eindhoven en VDL Groep.

Als organisator van diverse evenementen binnen Brainport kan evenementenbureau BEB jou in verbinding brengen met partners die waardevol kunnen zijn voor de content van uw event. Laat ons jou helpen om kansen te creëren doormiddel van een onvergetelijk evenement mét inhoud in Brainport! Informeer bij Brabant Event Bureau naar de mogelijkheden op diverse locaties in de Brainport regio waar wij eerder succesvolle evenementen organiseerden zoals Brainport Industries Campus, Automotive Campus, Evoluon, DomusDela, Klokgebouw, Rooftop Strijp-T of het Vincentre Nuenen.

Evenementenbureau Breda Brabant Event Bureau

Midpoint Brabant

Als hét economisch samenwerkingsprogramma van Midden-Brabant fungeert Midpoint Brabant als schakel tussen bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Met steun van de provincie Noord-Brabant en de gemeenten Tilburg, Waalwijk, Gilze en Rijen, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Loon op Zand, Hilvarenbeek en Heusden wordt samengewerkt aan slimme innovaties voor een duurzame economie en samenleving. Speerpunten van het regionale economische ontwikkelprogramma zijn Smart Industry, Smart Logistics en Smart Leisure.

Evenementenbureau BEB kan jou, als projectmanager van diverse events binnen Midpoint Brabant, in verbinding brengen met haar netwerk van partners die waardevol kunnen zijn voor jouw volgend evenement. Laat ons jou helpen om kansen te creëren in de Midpoint regio. Vraag Brabant Event Bureau naar de mogelijkheden op diverse locaties in de Midpoint regio waaronder bijvoorbeeld Doloris Rooftop, de Koepelhal de Lochal en EVE op de spoorzone in Tilburg of KVL Leerfabriek in Oisterwijk.

Services

Brabant Event Bureau heeft diverse incoming evenementen ondersteunt als DMC. De services die wij naast de reguliere onderdelen verzorgen zijn:

Site visits

Venue finding

Programma design

High level & protocol

Transfers

Hotel Accommodatie

Logistiek management

Budget control

Leveranciers & contracting