EVENEMENTENBUREAU

Jouw full service evenementenbureau voor handmade events!

Persoonlijk, professioneel, betrouwbaar en creatief: dat zijn kenmerken van Brabant Event Bureau. Ons team bestaat uit specialisten met ieder jarenlange ervaring in hun eigen vakgebied. Wij zijn in staat om bij opdrachtgevers en gasten een onvergetelijke en unieke indruk achter te laten. Een persoonlijke aanpak en een evenement op maat: dat is waar wij voor staan bij Brabant Event Bureau. Door goed naar jouw wensen te luisteren, ontwikkelt ons (zakelijk) evenementenbureau een gaaf concept met een praktische planning. Jouw evenement wordt hierdoor gegarandeerd succesvol! Ook voor de vlekkeloze productie én de begeleiding van jouw evenement zijn wij er. Van eerste concept tot uitvoering: wij denken overal aan en zorgen ervoor dat alles klopt. Ons eventbureau bedenkt, regisseert en organiseert! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

WAT WE DOEN

Online evenement Brabant Event Bureau

ONLINE EVENEMENT

Een live event omzetten naar een virtueel of online evenement? Digitale events hebben veel voordelen.
Evenementenbureau Brabant Event Bureau

PROJECT MANAGEMENT

Brabant Event Bureau heeft al bij diverse evenementen onderdeel uitgemaakt van het projectteam.
Evenementenbureau Eindhoven

EVENEMENTEN

Events zijn unieke kansen om je publiek te inspireren en je boodschap over te brengen. Een goed georganiseerd bedrijfsevent is een ware beleving.
Evenementenbureau Eindhoven

DESTINATION MANAGEMENT

Zoek je een inspirerende venue, accommodatie of sociaal programma mét inhoud in Brabant? Vraag BEB!

PROJECTEN

WAT ZEGGEN ONZE OPDRACHTGEVERS

Brabant Event Bureau: jouw eventbureau voor een uniek evenement

Naast het bedenken, regisseren en organiseren van evenementen in de regio Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Breda bieden wij bij Brabant Event Bureau  ook services als:

  • Contracting van leveranciers
  • Event branding
  • Event marketing en relatie marketing
  • Live communicatie
  • Venue finding
  • Destination management

Ben je benieuwd naar evenementen die wij georganiseerd hebben? Neem hier een kijkje en laat je inspireren! Wij zijn jouw full service partner en ons team van creatieve professionals organiseert voor jou een uniek handmade event. Budgetteren, faciliteren, plannen en regisseren: jouw evenement is bij ons evenementenbureau in goede handen! Wij kunnen op elk moment instappen en ondersteunen, dus jij bepaald zelf wat je uit handen geeft.

 

Wij zijn hét zakelijk evenementenbureau voor jou

Ben je op zoek naar een creatief eventbureau voor het organiseren van een uniek evenement? Brabant Event Bureau is jouw full service event partner! Met onze ruim 25 jaar ervaring in de evenementenbranche weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om verwachtingen te overtreffen. Wat voor evenement je ook voor ogen hebt: al onze producties zijn handmade. Uniek en op maat, perfect passend bij jou en jouw wensen.  Brabant Event Bureau heeft bij diverse evenementen deel uitgemaakt van het projectteam. Voor verschillende type evenementen wordt ons bureau ingezet. Denk hierbij aan relatiemarketing, openingen, handmade events, meetings en conferenties. Kijk hier voor de diverse mogelijkheden en neem contact met ons op om samen te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen! Brabant Event Bureau is hét (zakelijk) evenementenbureau voor jouw unieke event!

OPDRACHTGEVERS WAAR WIJ MET TROTS VOOR WERKEN