Evenementenbureau Eindhoven Brabant Event Bureau

Op 3 oktober 2019 is de bouw van de BunkerToren in Eindhoven officieel van start gegaan. De robuuste Bunker wordt herontwikkeld tot een iconisch woon/werk gebouw waarvan de opbouw deels in de bestaande bunker wordt gebouwd. De door Maaskant ontworpen originele Bunker is een begrip in Eindhoven. Het is de voormalige studentensociëteit van de Eindhovense studentenverenigingen waar vele generaties studenten een avond hebben doorgebracht. De oplevering van het gebouw staat gepland in 2022.

De BunkerToren staat symbool voor Eindhoven waar technologie, design en kennis een bron zijn van continue ontwikkeling. De uitgesproken vormen van het gebouw zorgen voor een sterk en herkenbaar karakter van de BunkerToren. Deze historische fundering en vormen gaven ons inspiratie voor een vette urban openingshandeling. De historische en rauwe bunker vormt een perfecte sfeer en basis voor deze act. 

Brabant Event Bureau organiseerde de feestelijke bouwstart van de BunkerToren in Eindhoven. Na de diverse welkomstspeeches geeft de laatste spreker een sein waarna uit diverse hoeken en gaten van de betonnen constructie urban dansers verschijnen. Een van de parcours runners springt uiteindelijk over een muurtje en trekt aan een lang koord. Een regen van kleuren verschijnt. De bouw kan beginnen.

OPDRACHTGEVER
BunkerToren

TYPE
Bouwstart

DUUR
1 dag

AANTAL
200+

SERVICES
on-site evenement management, catering, techniek, venue management, entertainment, event marketing, relatie marketing, styling & decoratie.

Evenementenbureau Eindhoven Brabant Event Bureau
Evenementenbureau Eindhoven Brabant Event Bureau