Welkom bij het evenementenbureau voor Den Bosch en omgeving

Een productpresentatie waar nog lang over nagepraat wordt? Een spetterende kick-off van een nieuw team? Brabant Event Bureau helpt je bij het organiseren van al jouw evenementen in Den Bosch. Met een gepassioneerd en creatief team van specialisten regelen we handmade events, meetings, conferenties en seminars. Van idee en concept tot de gehele productie. Jouw evenement is bij BEB, het evenementenbureau voor Den Bosch en omgeving, in goede handen.

Evenementenbureau Den Bosch

Jouw evenement: uniek en handmade

Het organiseren van een evenement is een tijdrovende klus. Kennis, ervaring en creativiteit zijn hierbij een absolute must. Kan jij van dit alles wel wat extra gebruiken bij de organisatie van je evenement in Den Bosch? Dan is Brabant Event Bureau jouw full-service partner. Als evenementenbureau voor Den Bosch en omgeving budgetteren, plannen en regelen we alle faciliteiten. Hierbij hanteren we een unieke en handmade aanpak. Zodat jij altijd een op maat gemaakt event krijgt, dat past bij jou en jouw doelgroep.
Evenementenbureau Den Bosch Brabant Event Bureau

Toplocaties voor events in Den Bosch

In Den Bosch verzorgen wij evenementen op tal van bijzondere locaties. Of je nu voor een meeting gaat bij het Noord Brabants Museum, een evenement bij upcoming Tramkade met onder meer het hippe Werkwarenhuis of een conferentie bij het strandhuis van IJzeren man. De Orangerie staat bekend als evenementenlocatie in hartje Den Bosch. Het Zwanenbroedershuis is een locatie met een historische knipoog, evenals het Jheronimus Bosch Art Center en Bolwerk. Net buiten Den Bosch, in Vught, is Kasteel Maurick een bekende locatie met uitstraling. Waar je ook voor kiest, wij kunnen op elk moment instappen en ondersteunen. Jij bepaalt dus wat je uit handen geeft.
Evenementenbureau Den Bosch Brabant Event Bureau

Onze event professionals zitten vol met ideeën

Wij zijn als Evenementenbureau in Den Bosch gespecialiseerd in:

  • Meetings en conferenties
  • Evenementen
  • Kick-off of opening
  • Bedrijfsfeest
  • Open dag
  • Projectmanagement
  • Destination management

Welk evenement je ook wilt, ons evenementenbureau kan op elk moment instappen. Heb je al een concept, maar weet je niet hoe je dit op moet pakken? Wij regelen het. Liever alles uit handen geven? Wij zitten vol met ideeën.

Evenementenbureau Den Bosch

Waarom BEB voor jouw evenement in Den Bosch?

Met ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van evenementen in de regio, mogen we met recht zeggen dat we hét evenementenbureau van Brabant zijn. We kennen niet alleen de branche, maar ook de regio. Hierdoor zijn we in staat de juiste content aan jouw evenement toe te voegen. Denk aan unieke locaties en waardevolle partners uit de regio en dan met name Den Bosch.

Kies je voor BEB, dan kies je voor een team van professionals met jarenlange ervaring, een snelle en persoonlijke werkwijze, een creatieve aanpak en een groot netwerk in de regio.

Heb je plannen voor een leuk evenement in Den Bosch en ben je benieuwd wat ons evenementenbureau voor jou kan betekenen? Bekijk dan onze voorbeeldcases op de site of neem contact op. Het team van BEB staat voor je klaar.