Special interest tours & relatie event - Evenementenbureau Tilburg Brabant

Dit maal was Eindhoven de locatie van de Brabantdag. De relatiebijeenkomst staat in het teken van ‘Samen sterker naar de toekomst’, een verwijzing naar de goede banden en samenwerking tussen Noord-Brabant en onze zuiderburen. De Brabantdag richt zich op ondernemers, overheden en vertegenwoordigers van kennisinstellingen die elkaar willen leren kennen, inspireren en misschien zelfs zaken willen doen met elkaar. De deelnemers kunnen op deze dag bedrijven in Eindhoven en omgeving bezoeken. Op Brainport Industries Campus (BIC) kunnen de deelnemers terecht op de informatiemarkt voor praktische vragen en een kijkje in de keuken van succesvolle samenwerkingsprojecten.

In de ochtend kwamen de gedeputeerden van Vlaams- en Noord-Brabant samen op Strijp-S. Met burgemeester Jeroen Dijsselbloem, commissaris van de koning Ina Adema en verschillende gedeputeerden van de beide Brabanden werd een VIP programma op Strijp-S georgiseerd.

OPDRACHTGEVER
Provincie Noord-Brabant
Vlaams-Brabant
Interreg

TYPE
Relatie event

DUUR
1 dag

AANTAL
250

SERVICES
Event production, on-site event management, special interest tours, spreker management, coordinatie catering, techniek, venue management, event branding & styling